15 Haziran 2012 Cuma

Oriflame Haziran Ayı Kayıt Kampanyası

Haziran Ayı Kayıt Kampanyası

Haziran Ayı Kayıt Kampanyası

1-30 Haziran arası Kayıt Ücreti 0,99TL! Üstelik siz de kayıt yaparak Giordani Gold EdP ve GG Dubai Collection El Çantası'na BEDAVA sahip olabilirsiniz.


Haziran Kataloğu
Hoşgeldiniz Programı 1. adımına giren ilk Yeni Kaydınız için Giordani Gold EdP HEDİYE!

Giordani Gold Eau de Parfüm
Yasemin ve sümbülteber çiçeklerinin mis kokularının hapsedildiği lüks parfümde şipre notalarını ve uyumu hissedeceksiniz. 50 ml.

Haziran Kataloğu
Hoşgeldiniz Programı 1. adımına giren ikinci Yeni Kaydınız için GG Dubai Collection El Çantası HEDİYE!

Giordani Gold Dubai Collection El Çantası
Altın sarısı tokalarla bezenmiş, deve tüyü renkli GG Dubai Collection El Çantası sofistike görünümü ile şıklığı ve lüksü simgeliyor. 40 x 30 x 15 cm.

Haziran Ayı Kayıt Kampanyası Koşulları
• Kampanya, 1 – 30 Haziran (saat 22:00) tarihleri arasında geçerlidir.
• Sponsorlar, Hoşgeldiniz Programı 1. Adımına giren (Haziran’da kayıt olup, Haziran’da toplam 100BP sipariş veren) İlk Yeni Kayıtları için Giordani Gold EdP, daha sonra yapacakları ikinci Yeni Kayıtları için GG Dubai Collection El Çantası, daha sonra yapacakları her 1 Yeni Kayıtları için GG Dubai Collection El Çantası hediyesi kazanırlar. 

• Sponsorların hediye kazanabilmesi için Haziran’da kişisel 100BP sipariş vermesi ve hem Yeni Kayıtlarının hem de kendilerinin tüm faturalarını fatura tarihinden itibaren en geç 21 gün içinde ödemiş olması gereklidir.
• Sponsorların hediyeleri Ağustos’ta verecekleri ilk BP’li siparişlerine eklenecektir.
• Haziran’da Yeni Kayıt olan Danışmanlarımızın 0,99TL kayıt ücretinden yararlanabilmeleri için 30 Haziran saat 22:00’a kadar BP’li sipariş vermeleri gerekmektedir.

Üye olmak isteyenler, lütfen tıklayınız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder